avg-gdpr

Privacy Policy
 
Thovip Ergonomics BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
 
Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Thovip Ergonomics BV houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 
Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
 

 
Als Thovip Ergonomics BV zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy Policy, of in algemene zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.
 
Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers
 
Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Thovip Ergonomics BV verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
   
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
   
Voor de bovenstaande doelstellingen kan Thovip Ergonomics BV de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   
Uw persoonsgegevens worden door Thovip Ergonomics BV opgeslagen ten behoeve van
bovengenoemde verwerking(en) voor de periode gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor minimaal 8 jaar.
 
Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees
 
Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Thovip Ergonomics BV verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
   
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
   
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Thovip Ergonomics BV de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   
Uw persoonsgegevens worden door Thovip Ergonomics BV opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode dat men aangemeld is.
 
Verwerking van persoonsgegevens van Medewerkers
 
Persoonsgegevens van Medewerkers worden door Thovip Ergonomics BV verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
   
Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
   
Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Thovip Ergonomics BV de volgende persoonsgegevens van u vragen:
   
Uw persoonsgegevens worden door Thovip Ergonomics BV opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking voor de periode dat men een contract heeft en daarna alleen in de financiële administratie voor een periode van minimaal 8 jaar.
 
Verstrekking aan derden
 
De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:
   
Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht, noodzakelijk en toegestaan is.
 
Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU..
 
Bewaartermijn

Thovip Ergonomics BV bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.
 
Beveiliging
 
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
   
 
Rechten omtrent uw gegevens
 
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan deze verzoeken.
Mochten wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
 
Klachten
 
Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
 
Vragen
 
Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!
 
Thovip Ergonomics BV
Tel. 077-711 4370
info@thovipergonomics.nl